Var med och påverka tillgängligheten på stationsledsagning.se

Vi vänder oss till dig med synnedsättning alternativt funktionsnedsättning, som bor i Stockholms län eller Uppsala för att få hjälp att skapa en verklig bild av hur användandet av webben fungerar och få en djupare förståelse av hur tillgängligheten kan förbättras.

På sidan stationsledsagning.se är det möjligt att läsa mer om samt boka ledsagning på stationer och hållplatser runt om i landet. Vår uppgift består i att omstrukturera och designa deras hemsida för att göra den mer tillgänglig.

Anledningen till att vi ber om din hjälp är för att få feedback på den nuvarande webbsidan och för att fördjupa vår förståelse för hur och vad som kan underlätta vid användandet av en webbsida. Det är alltså ett test av själva webbsidan och hur den kan utvecklas.

Genom att vi träffas vid ett tillfälle och du får genomföra ett par uppgifter på webbsidan, eventuellt både i mobil och desktop, får vi nyttig information om hur vi kan utveckla sidan. Testtillfället tar max en timme och självklart bjuder vi på fika. Vi är flexibla när det gäller var testet kan utföras, det är viktigt för oss att det passar dig.

Har du möjlighet att att bidra till utvecklingen av en mer tillgänglig webb eller har du några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar all hjälp vi kan få i utvecklingen av webbplatsen!

Hör av dig till:

Line Pehrson
076-576 34 68
line.pehrson0117@stud.hkr.se

Andrea Jansson
070-753 08 06
andrea.jansson0106@stud.hkr.se

Tillbaka